Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 10. 2015

O peněžní dar požádalo rodinné centrum Havránek

Prvotní impuls k požádání o dar přišel ze Sítě mateřských center rodinnému centru Havránek. Jako první proběhla diskuze s vedením města. Město zájem mělo, ale žádat o dotaci nemohlo, protože byla překročena hranice 2 tisíc obyvatel, což je podmínka projektu.

​V červnu 2015 se uskutečnila otevřená schůze kulturního výboru, které se zúčastnili zástupci všech místních spolků. Všichni se záměrem souhlasili. Došlo i na výběr místa: parčík mezi MŠ a ZŠ Veltrusy.

Vytvořili jsme letáček se základními informacemi, podpisové archy, oslovili jsme vedení MŠ, ZŠ, místní spolky a podnikatele, v okolí vybraného prostranství jsme sbírali podpisy kolemjdoucích, informovali jsme na facebooku. To vše v rekordním čase několika málo dnů. 30. června 2015 jsme odeslali žádost o dar za rodinné centrum Havránek.

Během letních prázdnin jsme se dozvěděli, že jsme postoupili (z 34) mezi 12 finalistů.

13. srpna 2015 se uskutečnila schůzka se zástupci z nadace VIA ve Veltrusích. Odpovídali jsme na doplňující otázky, návštívili jsme společně místo určené k proměně. Komise se dotazovala lidí bydlících v blízkém okolí, zda o projektu vědí a co si o něm myslí, navštívila i mateřskou školu.

MÁME TO!

1. září 2015 jsme se dozvěděli, že Veltrusy patří mezi 5 míst v České republice, které si zaslouží proměnu!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář