Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 11. 2015

V neděli 1. listopadu se sešel úzký tým a finalizovalo se jeho obsazení

V neděli se uskutečnila schůzku týmu Havránka s dalšími zájemci, aby se přesněji definovaly jednotlivé role v týmu a jejich obsazení. I nadále se hledají třeba jen příležitostní pomocníci, kteří by mohli "zaskočit" jednorázově v případě potřeby.

Se zástupkyní ze základní školy, paní Kružicovou, bylo dohodnuto, že všechny děti ze ZŠ budou moci vyjádřit své představy o budoucí podobě parčíku v rámci hodin výtvarné výchovy. Jejich pracem na toto téma bude pak věnována výstava v Čepelákově síni na městském úřadě v příštím roce. Nápady od dětí budou také předány architektovi.

Tým začal už vybírat architekta. Na schůzce byla vybrána pětice architektů, kterou tým v nejbližší době osloví. Architekt se bude účastnit veřejného plánování a svoje návrhy bude zakládat na potřebách místních obyvatel.

Termín plánovací schůzky s veřejností byl stanoven na 25. ledna 2016. Zde bude moct každý vyjádřit svá přání a nápady a poté i názor na další shromážděné návrhy. 

Zároveň bude do půlky ledna 2016 probíhat elektronická anketa nápadů pro ty, kteří se nemohou zúčastnit veřejného plánování. Ta ovšem nemůže nahradit hlasování na lednové plánovací schůzce, bude pouze zdrojem inspirace. Znamená to, že informace, které budou v anketě posbírány, budou na plánovací schůzce připsány na tabuli, na které budou účastníci schůzky hodnotit důležitost jednotlivých nápadů. Kdo se plánování v lednu zúčastnit chce, anketu vyplňovat nemusí. Odkaz najdete zde.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář