Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 4. 2016

Ve čtvrtek 21. dubna 2016 byla představena finální podoba projektu

Kdo měl zájem, mohl si ve čtvrtek 21. dubna 2016 prohlédnout přímo v parčíku u školy finální podobu architektonické studie prostoru mezi mateřskou a základní školou. Do seznámení byly zapojeny i předškolní děti, na které v různých koutech parčíku čekaly zábavné úkoly.

V tento den byla rovněž zahájena VEŘEJNÁ SBÍRKA, na kterou může přispět kdykoliv. Přispět je možné na transparentní účet u Fio banky: 2100978056/2010 (stav účtu můžete sledovat na stránkách Fio banky) nebo do pokladničky, která bude po většinu času umístěna v podatelně Městského úřadu Veltrusy (v přízemí). Jedná se o přenosnou pokladničku, do které můžete přispět i na různých akcích pořádaných na území Veltrus.

Další možností, jak podpořit tento finančně náročný projekt, je ADOPCE jednotlivých prvků v parčíku. ​CO LZE ADOPTOVAT? STROMY, které budou nově vysázeny (od 1.500 Kč do 6.280 Kč), ŠLAPÁKY na novou zkratku parčíkem (1 kus 250 Kč) nebo modřínová tepelně upravená PRKNA na plot (1 kus 180 Kč). Aktuální seznam volných prvků najdete na této stránce.

V případě, že se rozhodnete pro adopci, doporučujeme tento postup:

  1. vybrat prvek, který chcete adoptovat
  2. oznámit záměr a číslo prvku na email: parcikuskoly.veltrusy@gmail.com
  3. zaplatit stanovenou částku ​na transparentní účet u Fio banky2100978056/2010 (jako variabilní symbol uvést číslo prvku)

Za příspěvky od 500 Kč vystavujeme certifikát o adopci, můžeme též vytisknout dárkový poukaz.

Předem děkujeme za všechny dobrovolné příspěvky, které nám pomáhají realizovat obnovu zanedbaného parčíku a vytvořit lepší místo ve Veltrusích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář