Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 4. 2016

Akce Pečeme pro parčík se podařila

Na naši výzvu upéct buchty pro parčík nakonec reagovalo 20 dobrých duší z Veltrus a my jím tímto velice děkujeme. Jsou to: Ivana Skalická, Míša Štibingerová, paní Bejblová, Radka Nováková, Jana Šindelářová, Dita Cipínová, Renata Košová, Olina Klejnová, paní Bulínová, Dana Malotínská, Michal Malotínský, Martina Hanousková, Pavla Pšeničková, Eva Málková, Mirka Libichová a samozřejmě členky týmu: Věra Krčmová, Olina Novotná, Jana Krejčová, Jarka Řejhová, Soňa Dekastello, Martina Voláková, Barbora Bělková.

Na začátku dne vznikaly sice obavy, že se tolik buchet a koláčů nemůže ani sníst, po běhu (a někdy i před) ovšem přepadl závodníky hlad a mlsání rychle mizelo.

Přesnou částku, která přibyla v pokladničce veřejné sbírky, bohužel nevyčíslíme (otevřít ji lze až posledního září 2016), ale spolu s několika dalšími adopcemi odhadujeme zhruba 3 tisíce korun.

V parku probíhalo i další představování architektonické studie parčíku u školy a lidé měli možnost adoptovat jednotlivé prvky v parčíku a přispět tím na realizaci jeho proměny.

Všem pekařkám a pekařům zdar!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář